06/02/2017

Η ELPEDISON Headline Sponsor του συνεδρίου “Athens Energy Forum 2017”

Η ELPEDISON ήταν Headline Sponsor του συνεδρίου “Athens Energy Forum 2017”, το οποίο διοργανώθηκε από τις International New York Times & Kathimerini και έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Hilton, την 01 & 02 Φεβρουαρίου 2017.

Το Forum κάλυψε θέματα που σχετίζονται με τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των υδρογονανθράκων και του φυσικού αερίου μετά την ανακάλυψη του τεράστιου κοιτάσματος φυσικού αερίου Ζορ στην ΑΟΖ της Αιγύπτου, στον ανταγωνισμό και το νέο τοπίο στην Ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας καθώς επίσης στη δυναμική των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Michel Piguet, συμμετείχε ενεργά στο πάνελ ομιλητών της 2ης ημέρας, με θεματική ενότητα “The Domestic and Regional Electricity Market Dynamics”. Μεταξύ άλλων, ανήγγειλε το λανσάρισμα της σειράς προϊόντων ELPEDISONprotect, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία AXA, μέσω της οποίας οι πελάτες της ELPEDISON θα έχουν κάλυψη της πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος σε περίπτωση ατυχήματος ή απώλειας εργασίας. Επιπρόσθετα, ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Public προκειμένου να διατίθενται τα προϊόντα της ELPEDISON σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.