ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

DriveGreen Welcome BUSINESS


Αποκλειστικά για τους εταιρικούς πελάτες της Mercedes-Benz, έχει δημιουργηθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα DriveGreen Welcome Business. Αποτελεί μια πρωτοποριακή και ταυτόχρονα ολοκληρωμένη πρόταση η οποία περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών. Στόχος του DriveGreen Welcome Business είναι να καλύπτει όλες τις ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε επίπεδο εταιρικών στόλων.
Ακολουθώντας την «Προσέγγιση 360°» η οποία περιλαμβάνει:

  • την ενεργειακή επιθεώρηση των εγκαταστάσεων
  • τον έλεγχο επάρκειας ισχύος
  • την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού φόρτισης
  • την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών

η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση γίνεται πιο εύκολη και ασφαλής και για τις Εταιρείες. Έμπειρες τεχνικές ομάδες αναλαμβάνουν πανελλαδικά την εγκατάσταση και υποστήριξη των προσφερόμενων υπηρεσιών. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα ευέλικτων και κλιμακούμενων προτάσεων, που εφαρμόζονται στις ιδιαίτερες και δυναμικές ενεργειακές ανάγκες της εκάστοτε Εταιρείας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

Ονοματεπώνυμο
E-mail

Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά το e-mail σας

Τηλέφωνο

Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά το τηλέφωνο σας

Η ELPEDISON Α.Ε. θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά προς το σκοπό ενημέρωσής σας μέσω τηλεφώνου σχετικά με τα προϊόντα. Μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνίας μας μαζί σας και εφόσον δεν προχωρήσετε σε σύναψη σύμβασης η ELPEDISON AE θα διαγράψει αυτομάτως τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική, που ακολουθεί η ELPEDISON AE, για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, πατήστε εδώ.

Παρακαλώ αποδεχτείτε τους όρους

Ευχαριστούμε, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

You must accept the terms of use

Εναλλακτικά, για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία DriveGreen Welcome:

Καλέστε στο 18128

Στείλτε e-mail στο drivegreen@elpedison.gr