ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

DriveGreen Welcome HOME


Αποκλειστικά για τους πελάτες της Mercedes-Benz που επιλεγούν ένα Ηλεκτρικό ή Plug-In-Hybrid όχημα στην πρόταση DriveGreen Welcome Home περιλαμβάνονται:

 • εξοπλισμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (wallbox)
 • λύσεις κατανομής φόρτισης (load balancing) για την προστασία από υπερφόρτωση του ηλεκτρικού δικτύου, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της οικίας
 • υπηρεσίες εγκατάστασης
 • τεχνική υποστήριξη

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα «έξυπνων» φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Οι «έξυπνοι» αυτοί φορτιστές προσφέρουν ένα πλήθος λειτουργιών οι οποίες θα απλοποιήσουν και θα αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία φόρτισης του ηλεκτρικού του οχήματος. Στα πλαίσια της διασφάλισης ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, η εγκατάσταση των συστημάτων φόρτισης γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Περισσότερα για τον εξοπλισμό που προσφέρεται με την υπηρεσία DriveGreen Welcome, πατήστε εδώ


DriveGreen Welcome ELECTRICITY


Η πρόταση DriveGreen Welcome Electricity αποτελεί προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας οικιακής χρήσης. Προσφέρεται αποκλειστικά σε πελάτες Mercedes-Benz EQ & Plug-In Hybrid ή Smart EQ, που έχουν επιλέξει την ELPEDISON ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι τους, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν ήδη wallbox. Χαρακτηρίζεται από πλήθος μοναδικών προνομίων όπως:


 • Τη χαμηλότερη τιμή ηλεκτρικής ενέργειας της αγοράς
 • Ξεκάθαρες και ενιαίες χρεώσεις που δεν τιμωρούν την υψηλή κατανάλωση
 • Δωρεάν kWh για τη φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος, που αντιστοιχούν σε δωρεάν χιλιόμετρα κάθε χρόνο
DriveGreen Welcome Electricity Χρέωση Προμήθειας Ημέρας και Νύχτας (€/kWh) Μηνιαίο Πάγιο ΔΩΡΕΑΝ kWh/ μήνα από την ELPEDISON ΔΩΡΕΑΝ kWh/ μήνα από επιδότηση MBH **
Smart EQ 0,06390 4,40 € 40 kWh 150 kWh
Mercedes EQ models* 200 kWh
Mercedes Plug-In Hybrid 100 kWh

* Η επιδότηση της Mercedes-Benz Hellas δεν αφορά το μοντέλο EQV.
** Οι δωρεάν kWh από επιδότηση Mercedes παρέχονται για 1 έτος.


Επωφεληθείτε με επιπλέον δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια (kWh) με την ειδική επιδότηση της Mercedes-Benz Hellas, η οποία υλοποιείται μέσω του οικιακού προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος DriveGreen Welcome Electricity και ισχύει για συνδυαστικούς πελάτες Mercedes-Benz ή Smart EQ & ELPEDISON εφόσον οι πελάτες έχουν αγοράσει ή μισθώσει αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug-In hybrid όχημα Mercedes-Benz ή Smart EQ.

Tο σύνολο της δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας (kWh) που προσφέρεται με το πρόγραμμα DriveGreen Welcome Electricity για τον πρώτο χρόνο, μεταφράζεται ενδεικτικά σε δωρεάν χιλιόμετρα (km)* οδήγησης ανά μήνα, για κάθε μοντέλο ως εξής:


 • Smart EQ – 1.400 χιλιόμετρα/μήνα (190kWh/μήνα Δωρεάν)
 • EQA – 1.500 χιλιόμετρα/μήνα (240 Kwh/μήνα Δωρεάν)
 • EQC - 1.250 χιλιόμετρα/μήνα (240 Kwh/μήνα Δωρεάν)
 • Plug-In-υβριδικά - 650 χιλιόμετρα/μήνα ( 140 Kwh/μήνα Δωρεάν)

* Ενδεικτικές τιμές. Υπολογισμός σε km βάσει της μέγιστης αυτονομίας του οχήματος τα οποία μεταβάλλονται ανάλογα τον προσωπικό τρόπο οδήγησης, τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τις συνθήκες της διαδρομής.Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

Ονοματεπώνυμο
E-mail

Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά το e-mail σας

Τηλέφωνο

Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά το τηλέφωνο σας

Η ELPEDISON Α.Ε. θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά προς το σκοπό ενημέρωσής σας μέσω τηλεφώνου σχετικά με τα προϊόντα. Μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνίας μας μαζί σας και εφόσον δεν προχωρήσετε σε σύναψη σύμβασης η ELPEDISON AE θα διαγράψει αυτομάτως τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική, που ακολουθεί η ELPEDISON AE, για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, πατήστε εδώ.

Παρακαλώ αποδεχτείτε τους όρους

Ευχαριστούμε, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

You must accept the terms of use

Εναλλακτικά για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία DriveGreen Welcome:

Καλέστε στο 18128
Στείλτε email στο drivegreen@elpedison.gr