Η ELPEDISON φέρνει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά

  • Trends
  • Αυτοκίνητο
  • Green Energy
Η ELPEDISON φέρνει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά
Η ELPEDISON ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ


Η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον πραγµατικότητα και η οικονοµία που προσφέρει το ρεύµα ως «καύσιµο», είναι αδιαµφισβήτητη. Πιο συγκεκριµένα, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει έως και 70% µειωµένο κόστος «καυσίµου» σε σύγκριση µε ένα αντίστοιχο συµβατικό αυτοκίνητο, καθώς και σηµαντικά φορολογικά οφέλη, τόσο για ιδιωτική όσο και για εταιρική χρήση. Επιπλέον, αν συνυπολογιστεί το κόστος συντήρησης, που είναι µειωµένο κατά περίπου 40%, σε σχέση µε τα αυτοκίνητα που χρησιµοποιούν θερµικό κινητήρα, το συνολικό κόστος χρήσης είναι τελικά κατά 50% χαµηλότερο από αυτό των πετρελαιοκίνητων και κατά 60% από αυτό των βενζινοκίνητων οχηµάτων.

Στην περίπτωση των εταιρικών, από την άλλη, η απόσβεση του, κατά κανόνα, µεγαλύτερου κεφαλαίου που απαιτείται για την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, γίνεται πολύ γρήγορα, σε σχέση µε αυτή ενός αντίστοιχου συµβατικού, και όποια επιχείρηση επιλέγει την ηλεκτροκίνηση βγαίνει κερδισµένη από κάθε χιλιόµετρο που διανύει ο στόλος της.

Η ELPEDISON προσφέρει την εµπειρογνωσία της, µέσω της υπηρεσίας DriveGreen, δηλαδή µίας ολοκληρωµένης υπηρεσίας µελέτης και διαχείρισης που περιλαµβάνει:

1. Έλεγχο των εγκαταστάσεων
2. Μελέτη επάρκειας ισχύος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
3. Πρόταση για τη δηµιουργία υποδοµής φόρτισης, βάσει ανάλυσης των απαιτήσεων: Πλήθος οχηµάτων, διαθέσιµος χώρος, απαιτούµενη ισχύς µε βάση τα ηλεκτρικά ή/και plug-in hybrid οχήµατα κ.λπ.
4. Προµήθεια, εγκατάσταση και ενεργοποίηση του συστήµατος φόρτισης
5. Τεχνική υποστήριξη από έµπειρους µηχανικούς, µε τη βοήθεια καινοτόµων εργαλείων, όπως η cloud πλατφόρµα της ELPEDISON

Με απλά λόγια, η υπηρεσία DriveGreen, εξασφαλίζει µε βέλτιστο τρόπο τη µετάβαση σε έναν στόλο επαναφορτιζόµενων οχηµάτων, αυξάνοντας την αποδοτικότητα της επιχείρησης ή του σπιτιού σας και αξιοποιώντας στο έπακρο τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.

Είτε ως ιδιώτης, είτε ως επαγγελµατίας, µπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εκατοντάδες ηλεκτρικά µοντέλα της αγοράς που επιδοτούνται σήµερα από το πρόγραµµα «Κινούµαι ηλεκτρικά 2» και να εµπιστευθείτε µε κλειστά µάτια την ELPEDISON ως τον απόλυτο ηλεκτρικό σας σύµµαχο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε µαζί µας στο 18128 ή στο drivegreen@elpedison.gr