Καριέρα

Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους και αξιόπιστους εναλλακτικούς προμηθευτές Ηλεκτρικού Ρεύματος και Φυσικού Αερίου, δημιουργήθηκε από τη συνεργασία δύο ενεργειακών ομίλων, της HelleniQ Energy, ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και της Edison, της μακροβιότερης εταιρείας ενέργειας στην Ευρώπη και μεγαλύτερης ιδιωτικής ενεργειακής εταιρείας στην Ιταλία. Έχοντας κληρονομήσει τη γνώση και την εμπειρία από τις μητρικές εταιρείες, η ELPEDISON φιλοδοξεί να είναι πάντα μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και προσφέροντας υψηλής ποιότητας καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες, με σταθερότητα και συνέπεια. Η Elpedison, με τις δύο ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW, χρησιμοποιεί φυσικό αέριο ως καύσιμο και εξασφαλίζει καθαρή και συνεχή ροή ηλεκτρικής ενέργειας, βασισμένη σε μια εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Μέσα σε αυτό το γρήγορο και δυναμικό περιβάλλον, η ELPEDISON προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης. Γιατί μέσα από την προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, επιτυγχάνεται και η ανάπτυξη της ίδιας της εταιρείας και η επιτυχής εφαρμογή της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στους ανθρώπους μας, αφού εκείνοι είναι η κινητήρια δύναμη σε αυτό που κάνουμε, σε αυτό που είμαστε και σε αυτό που φιλοδοξούμε να γίνουμε.

Εκτιμούμε την Αριστεία, το Πάθος, την Ακεραιότητα, την Εστίαση στον πελάτη και την Ασφάλεια και αναζητούμε τις ίδιες αρετές στα άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια της ELPEDISON. 

Ενημερωθείτε για τις Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας στην ELPEDISON.