Άλλες Δράσεις

Η ELPEDISON αναλαμβάνει δράσεις που ενισχύουν την κοινωνία και τους θεσμούς της.

Ο Μαραθώνιος Αθηνών πάντα είχε και έχει μια εξέχουσα θέση στις καρδιές και το μυαλό των οπαδών του αθλητισμού και όχι μόνο, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει την υψηλότερη δυνατή προσπάθεια, όπου το ανθρώπινο σώμα, η ψυχή και το μυαλό δοκιμάζονται στα όριά τους, όπως ο δρομέας αγωνίζεται για να περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο αναμένεται να συμμετάσχουν στο φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου, 2015.
Εκτός από την αθλητική εμπειρία, οι δρομείςθα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, να ανακαλύψουν το μαγευτικό τοπίο της χώρας μας και να εξερευνήσουν μια πόλη που συνεχώς βελτιώνεται.

Η ELPEDISON συμμετέχει στο Μαραθώνιο της Αθήνας το 2015, συνδυάζοντας το πνεύμα μας για αριστεία, με τη συνεχή δέσμευσή μας για συμμετοχή σε πολιτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το 2015, στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ, ένα κέντρο αποκατάστασης με έξι καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 77 χρόνια ιστορίας, για την υποστήριξη της ανάπτυξης των παιδιών που αντιμετωπίζουν σωματικές και αναπτυξιακές προκλήσεις, η οποία ταυτόχρονα παρέχει πολύτιμη υποστήριξη και στις οικογένειές τους.

Επίσης, στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS, που χτίζουν οικογένειες για παιδιά που έχουν ανάγκη, τα βοηθούν να διαμορφώσουν τα ίδια το μέλλον τους και να συμμετέχουν στην ανάπτυξη των κοινοτήτων τους.

Η ELPEDISON, συνεχίζει την υποστήριξή της προς την κοινωνία, προάγοντας την ευημερία των συμπολιτών, που έχουν ανάγκη, στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Ως εκ τούτου, η ELPEDISON προχώρησε μέσα στο 2015 στην υποστήριξη, μέσω δωρεών, διάφορων Μη-Κερδοσκοπικών Οργανισμών, όπως το "Χαμόγελο του παιδιού", που ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, την "Κιβωτό του Κόσμου", που παρέχουν φροντίδα και προστασία σε μητέρες και παιδιά, καθώς και το Κέντρο προστασίας του Παιδιού Αττικής «ΜΗΤΕΡΑ».

Επιπρόσθετα, η ELPEDISON υποστήριξε το αθλητικό σωματείο Θεσσαλονίκης «Λέοντες Πανοράματος».