Συμβάλλοντας στην ευημερία των Τοπικών Κοινωνιών

Η Δέσμευσή μας στις Τοπικές Κοινότητες

Η ELPEDISON είναι σταθερά προσηλωμένη στην ενίσχυση των δεσμών της με τις  κοινότητες μέσα στις οποίες λειτουργεί καθημερινά. Φόρουμ συζητήσεων, συνεχής  διάλογος με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και μια μόνιμη σχέση με τους τοπικούς φορείς είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία αυτής της διαδικασίας, ιδίως όσον αφορά στην ικανότητα της ELPEDISON να ακούει προσεκτικά και να εμπλέκει τις κοινότητες στην κοινή ανάπτυξη νέων έργων.
 
Προς αυτήν την κατεύθυνση, η ELPEDISON προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες της σε προσωπικό μέσω της τοπικής αγοράς εργασίας. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της μονάδας της Θίσβης, οι συμφωνίες με τοπικούς εργολάβους και υπεργολάβους ήταν πάνω από 200. Παράλληλα, ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων απασχολήθηκαν μέσω αυτών, προκειμένου να αναλάβουν κυρίως υποστηρικτικές  εργασίες και υπηρεσίες.

Επιπλέον, η ELPEDISON στηρίζει κρίσιμους τομείς για την ευημερία των τοπικών κοινωνιών, όπως είναι η Υγεία και η Εκπαίδευση. Παρέχει σημαντική τεχνολογική  υποδομή σε τοπικά σχολεία, αναλαμβάνει τις επιδιορθώσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρέχει υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και λαμβάνει δυναμικά μέρος σε θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινότητες.
 
Στο πλαίσιο της στήριξης του τομέα της Εκπαίδευσης στην τοπική κοινωνία, η ELPEDISON εδώ και 2 χρόνια χορηγεί τον εξοπλισμό γραφείου και τον αθλητικό εξοπλισμό στο Γυμνάσιο - Λύκειο Δομβραίνας στη Βοιωτία, αφιερώνοντας στην εν λόγω δράση σημαντικούς πόρους. Επιπλέον, πρόσφατα ανέλαβε τις εργασίες αποκατάστασης των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου.

              Elpedison Power      

Όσον αφορά τη στήριξη Δράσεων Υγείας στις τοπικές  κοινωνίες, η ELPEDISON συνεργάζεται  με τους Γιατρούς του Κόσμου/ Médecins du Monde - Ελλάδα (Γιατροί του Κόσμου-Ελλάδα).  Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε το 1990, όντας  μια ιατρική ανθρωπιστική μη-κυβερνητική οργάνωση, και μέλος των Γιατρών του Κόσμου International, η οποία αποτελείται από 15 αντιπροσωπείες (Αργεντινή, Βέλγιο, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ).

Η κατευθυντήρια αρχή που διέπει τις δραστηριότητες των Γιατρών του Κόσμου είναι ότι κάθε ανθρώπινο ον έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Οι Γιατροί του Κόσμου - Ελλάδα, από την αρχή της λειτουργίας τους έχουν θέσει σε εφαρμογή διάφορα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με σκοπό την παροχή ιατρικής βοήθειας, πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και ιατρικής φροντίδας. Ο μακροπρόθεσμος στόχος των Γιατρών του Κόσμου είναι να καταστήσουν την υγειονομική περίθαλψη ως ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Η δράση  της ELPEDISON πραγματοποιήθηκε μεταξύ 23-24 /5/15 στη Δομβραίνα και την Ξηρονομή Βοιωτίας, όπου σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, την Σωληνουργεία Κορίνθου και Βιομηχανική Περιοχή της Θίσβης τους Γιατρούς του Κόσμου, παρασχέθηκαν ιατρικές εξετάσεις / εμβολιασμοί στον πληθυσμό των δύο χωριών. Συνολικά, περίπου το 15% του συνολικού πληθυσμού αποδέχθηκε τη δράση και 120 άτομα όλων των ηλικιών υποβλήθησαν σε ιατρική εξέταση. Οι παρεχόμενες Ιατρικές Υπηρεσίες περιελάμβαναν εξέταση από Παθολόγο, Ορθοπεδικό και Ωτορινολαρυγγολόγο.

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128 & 218.18.18128*

*Απλή αστική χρέωση
Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!
Video Call

Θέλετε να μιλήσετε με βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπό μας;

Πατήστε εδώ για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας!