Αναζητώντας ένα βιώσιμο αύριο σε ένα καλύτερο, ενεργειακά αυτόνομο περιβάλλον

Η Εστίασή μας στο Περιβάλλον

Στην ELPEDISON, πιστεύουμε ότι το να μπορούμε να κοιτάμε τον ουρανό, να απολαμβάνουμε τον ήλιο και αισθανόμαστε τον αέρα, είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι εταιρικές, εμπορικές και βιομηχανικές μας δραστηριότητες συνάδουν με τις αρχές της «πράσινης ανάπτυξης» και της αειφορίας, αναζητώντας ένα βιώσιμο αύριο, μέσα σε ένα καλύτερο, ενεργειακά αυτόνομο περιβάλλον.

Για την ELPEDISON, η δημιουργία αξίας βασίζεται στην ικανότητα επίτευξης των χρηματο-οικονομικών στόχων παράλληλα με τη σταδιακή μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ακολουθώντας ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλα τα  ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να καλύψουν τις προσδοκίες τους.

Η επένδυση της ELPEDISON στο φυσικό αέριο, το καθαρότερο ορυκτό καύσιμο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν τεχνολογίες και εφαρμογές συνυφασμένες με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η προώθηση του μοντέλου της βιώσιμης ανάπτυξης εφαρμόζεται και στις δύο μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ELPEDISON, στη Θεσσαλονίκη και τη Θίσβη, μέσω:
  • Της υιοθέτησης συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης τελευταίας τεχνολογίας
  • Δραστηριοτήτων για την προστασία της ποιότητας του αέρα, του κλίματος, του εδάφους, του υπεδάφους, της φύσης και του περιβάλλοντος
  • Συγκεκριμένων ενεργειών ελαχιστοποίησης θορύβου, δονήσεων και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων
  • Της διαχείρισης των υγρών αποβλήτων
  • Συνεχούς χρήσης προγραμμάτων, για την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων και των εξωτερικών συνεργατών των Μονάδων

Για το σκοπό αυτό, η ELPEDISON έχει εφαρμόσει, στα πλαίσια του Ολοκληρωμένου της Συστήματος Διαχείρισης, συγκεκριμένη Περιβαλλοντική Πολιτική, σύμφωνα με την πιστοποίηση που έχει λάβει, βάσει του Προτύπου EN ISO 14001:2015.

                                           

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!