ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη λιανική αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας, η ELPEDISON από 1/1/2018, δραστηριοποιείται και στη λιανική αγορά Φυσικού Αερίου. Ήδη ενεργή στην αγορά των μεγάλων πελατών Φυσικού Αερίου από το 2017 και με δυο εργοστάσια παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Φυσικό Αέριο, η ELPEDISON τώρα αξιοποιεί την εμπειρία της προς όφελος των καταναλωτών!

Το Φυσικό Αέριο είναι φυσικό προϊόν που εξάγεται από υπόγεια κοιτάσματα και, λόγω των ιδιοτήτων του, αποτελεί καύσιμο ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Γι΄ αυτό εξάλλου η ELPEDISON έχει επιλέξει να παράγει ενέργεια αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση φυσικού αερίου. Το βασικό του συστατικό είναι το μεθάνιο και είναι άχρωμο και άοσμο.

Η χρήση του Φυσικού Αερίου σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:
  • Χαμηλότερα κόστη ενέργειας. Το προϊόν GasBusiness Flex της ELPEDISON σάς προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μειώνοντας το κόστος ενέργειας για την επιχείρηση σας.
  • Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου. Καθώς το Φυσικό Αέριο το προμηθεύεστε απευθείας από το δίκτυο, δεν απαιτείται η διατήρηση και συντήρηση κεντρικού λέβητα.
  • Ευκολία στη χρήση. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο Φυσικό Αέριο χρειάζεστε. Ειδικά αν χρειάζεστε ζεστό νερό, πατάτεε το διακόπτη και έχετε ζεστό νερό στιγμιαία.

  • Ενημερωθείτε τώρα για το πρόγραμμα Φυσικού Αερίου της ELPEDISON, GasBusiness Smart, και ανακαλύψτε τα οφέλη που προσφέρει στην επιχείρησή σας. 
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 18128.

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128 & 218.18.18128*

*Απλή αστική χρέωση
Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!
Video Call

Θέλετε να μιλήσετε με βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπό μας;

Πατήστε εδώ για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας!