Υπηρεσία ELPEDISON Energy Monitoring & Management

Η ELPEDISON διαμόρφωσε για την επιχείρησή σας τη νέα υπηρεσία ELPEDISON Energy Monitoring & Management, για την παρακολούθηση της ενεργειακής της κατανάλωσης και την ορθή διαχείρισή της.

Η υπηρεσία ELPEDISON Energy Monitoring & Management αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, αφού τις βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες και το προφίλ κατανάλωσής τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, προκειμένου να διαχειρίζονται ορθότερα την ενεργειακή τους κατανάλωση. Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να σας βοηθήσει να καταναλώνετε μόνο την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται για την επιχειρησιακή σας δραστηριότητα, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το συνολικό ενεργειακό της κόστος.

Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία ELPEDISON Energy Monitoring & Management παρέχεται η  δυνατότητα τηλε-μετρούμενης (remote) συλλογής δεδομένων κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο για ολόκληρες εγκαταστάσεις, μεμονωμένες λειτουργίες ή για συγκεκριμένα τμήματα της παραγωγής. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες μέσα από ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο, τη δυνατότητα να λαμβάνετε αυτόματες ειδοποιήσεις – alarms, alerts - όταν τα όρια συγκεκριμένων μετρήσεων ξεπερνούν αυτά που έχετε θέσει καθώς και έξυπνα εργαλεία αναφορών και ανάλυσης δεδομένων.

Χάρη στη νέα υπηρεσία, έχετε στη διάθεσή σας τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να διαχειρίζεστε καλύτερα την ενέργειά σας, να κάνετε τις εγκαταστάσεις σας πιο αποτελεσματικές, να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας, να αυξήσετε τη ζωή των εξοπλισμών σας, να μειώσετε τα έξοδα ενέργειας και συντήρησης και, συνεπώς, τη συνολική σας επίδραση στο περιβάλλον.

Η υπηρεσία ELPEDISON Energy Monitoring & Management παρέχεται μέσω μιας απλής και ολοκληρωμένης λύσης 360°, την οποία διαμόρφωσε η Εταιρεία με ιδιαίτερα πελατο-κεντρική προσέγγιση. Η λύση αυτή περιλαμβάνει την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού, την on-line πλατφόρμα στη βάση μιας φιλικής πλοήγησης για τους χρήστες, για την παρακολούθηση της κατανάλωσής σας σε πραγματικό χρόνο, τεχνική υποστήριξη καθώς και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών Energy Consulting, εφόσον την ζητήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία ELPEDISON Energy Monitoring & Management, μπορείτε:

  • να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Πωλήσεων στο 210 3441112

  • ή

  • να στείλετε email στο sales@elpedison.gr

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128 & 218.18.18128*

*Απλή αστική χρέωση
Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!
Video Call

Θέλετε να μιλήσετε με βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπό μας;

Πατήστε εδώ για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας!