10/10/2019

H ELPEDISON και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακυκλώνουν!

Η ELPEDISON θα είναι βασικός χορηγός του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Αθλητικών Ακαδημιών «Ανακύκλωσε και συνάντησε τον Αντετοκούνμπο!», που διοργανώνεται και υλοποιείται από την Ανταποδοτική Ανακύκλωση.

Ο σκοπός του διαγωνισμού, που ξεκινάει σήμερα 10 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 10 Μαρτίου, είναι να εκπαιδεύσει, να ενημερώσει, αλλά και να δώσει κίνητρο σε νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας MVP του NBA, είναι ο πρεσβευτής του διαγωνισμού, του οποίου οι νικητές θα επιβραβευθούν με ένα ταξίδι 5 ημερών στο Milwaukee, με τη χορηγία της ELPEDISON και άλλων δυο μεγάλων χορηγών, για να παρακολουθήσουν τον Γιάννη στη regular season του NBA.

Η υποστήριξη της ELPEDISON στον διαγωνισμό, αποτελεί μια ακόμα πρωτοβουλία της εταιρείας, στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της δέσμευσης της να συνεχίσει να συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και στην επίτευξη των στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για το 2030.

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00