30/10/2019

H ELPEDISON υποστήριξε το 3ο Climate Change Conference

H ELPEDISON υποστήριξε το 3ο Climate Change ConferenceΗ ELPEDISON ήταν χορηγός του 3ου Climate Change Conference, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, αποτελώντας μέρος ενός υψηλού επιπέδου διαλόγου, σχετικά με τους κανονισμούς και τις δημόσιες αντιλήψεις, περιβαλλοντικές προτεραιότητες και πολιτικές σχετικά με την κλιματική αλλαγή και φυσικά όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ειδικοί και επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, καθώς και εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμοί διαχείρισης ενέργειας, οικονομικοί θεσμοί και συμβουλευτικές εταιρείες, παρουσίασαν συγκεκριμένες ευκαιρίες αλλά και απειλές. Παράλληλα, το συνέδριο λειτούργησε ως μέσω πληροφόρησης και διαλόγου σχετικά με τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής για τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Η ELPEDISON εκπροσωπήθηκε από στελέχη των τμημάτων Energy Management και Business Development, τα οποία είχαν την ευκαιρία να εκτεθούν σε σημαντικές πληροφορίες και να λάβουν μέρος στον εποικοδομητικό διάλογο.

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00