Διαβάστε τα Νέα μας! Έχουμε πάντα κάτι καινούριο να σας πούμε!...

Τα Νέα μας

13/01/2020

Η ELPEDISON για μια ακόμα συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται δίπλα στα παιδιά

Η ELPEDISON για μια ακόμα συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται δίπλα στα παιδιά Στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της ELPEDISON να υποστηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με έμφαση στους νέους και τα παιδιά, αλλά και ευρύτερα την ελληνική κοινωνία, η εταιρεία πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Θέατρο του Νέου Κόσμου, θεατρικές παραστάσεις με τη διασκευή της ιστορίας του παιδικού ήρωα Πινόκιο, στα μεγαλύτερα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι ειδικά διαμορφωμένες παιδικές παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στις 30 Δεκεμβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στις 31 Δεκεμβρίου και στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στις 3 Ιανουαρίου. Στη Θεσσαλονίκη, οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΑΧΕΠΑ) και στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στις 6 Ιανουαρίου, ενώ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στις 7 Ιανουαρίου.

Στο τέλος κάθε παράστασης, η ELPEDISON θα προσφέρει δώρα σε όλα τα παιδιά, που αυτές τις γιορτινές ημέρες, μένουν στο νοσοκομείο, μακριά από τις οικογένειές τους.
Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να προσθέτει καθημερινά και με συνέπεια, αξία στην ελληνική κοινωνία, συμβάλλοντας, μέσω της δραστηριότητάς της στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, αλλά και ευρύτερα, της χώρας.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η ELPEDISON πραγματοποιεί διαφορετικές δράσεις και συνέργειες με φορείς, ιδρύματα και ΜΚΟ, ενώ την ίδια στιγμή, επιδιώκει την εκπαίδευση μικρών και μεγάλων σχετικά με την αξία της εξοικονόμησης ενέργειας και της βιώσιμης ανάπτυξης και με τους τρόπους επίτευξής τους.

Επιστροφή Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!