25/06/2020

DriveGreen Welcome: To μέλλον της ηλεκτροκίνησης από την ELPEDISON και τη MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣΌταν το μέλλον της ηλεκτροκίνησης αποτελεί πια παρόν, η ΕLPEDISON στέκεται αρωγός στη μετάβαση των καταναλωτών στη νέα πραγματικότητα!

Η ELPEDISON ενώνει τις δυνάμεις της σε μια στρατηγική συνεργασία με τη MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ προσφέροντας τις πληρέστερες και πιο καινοτόμες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης της αγοράς μέσω της πρότασης DriveGreen Welcome, τόσο για οικιακούς όσο και εταιρικούς πελάτες.

Με προϋπόθεση την πλήρωση των υψηλών προδιαγραφών που θέτονται από κοινού, όσον αφορά στην εμπειρία των πελατών και στην ποιότητα των υπηρεσιών, η πρόταση DriveGreen Welcome προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις ηλεκτρικής κινητικότητας, δημιουργώντας για τον τελικό καταναλωτή μια ολιστική εμπειρία που του επιτρέπει την απρόσκοπτη απόλαυση της ηλεκτροκίνησης!

Με λύσεις που περιλαμβάνουν τον εξοπλισμό φόρτισης, την παροχή ρεύματος ή ακόμα και τον συνδυασμό αυτών , η πρόταση DriveGreen Welcome εξασφαλίζει, αποκλειστικά για κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων και Plug-in Hybrid Mercedes-Benz ή smart, ένα πρωτοποριακό πακέτο κάλυψης των αναγκών τους για την ομαλή εισαγωγή τους σε ένα πιο «πράσινο» και βιώσιμο μέλλον στον τομέα των μετακινήσεων, αυτό της ηλεκτροκίνησης.

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.