25/06/2020

ΕLPEDISON BusinessSolutions: Το νέο brand της ELPEDISON αποκλειστικά για επιχειρησιακούς πελάτεςH ELPEDISON στέκεται ακόμα μια φόρα δίπλα στους επιχειρησιακούς της πελάτες συστήνοντας το νέο της brand ΕLPEDISON BusinessSolutions αποκλειστικά για επιχειρήσεις. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του επιχειρησιακού πελατολογίου αυτή την κρίσιμη περίοδο, η ELPEDISON δημιουργεί μια γκάμα προγραμμάτων και υπηρεσιών με σκοπό την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών κάθε επιχείρησης σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Τα προνομιακά προγράμματα και οι καινοτόμες υπηρεσίες ΕLPEDISON BusinessSolutions εξασφαλίζουν ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτες λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις που αποσκοπούν στον απρόσκοπτο ενεργειακό τους εφοδιασμό με οικονομικές επιλογές και σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες .

Η ELPEDISON, με την αξιοπιστία και τη συνέπεια που τη χαρακτηρίζει διαχρονικά, προσφέρει στις επιχειρήσεις, μέσω των προγραμμάτων και υπηρεσιών ΕLPEDISON BusinessSolutions, ενεργειακές επιλογές που καλύπτουν κάθε απαίτηση εξασφαλίζοντας περαιτέρω μείωση του κόστους ενέργειας με πλήρη διαφάνεια και ευελιξία!

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.