11/01/2021

Η ELPEDISON δίπλα στα παιδιά, τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων

Η ELPEDISON δίπλα στα παιδιά, τις εορταστικές ημέρες των ΧριστουγέννωνΗ ELPEDISON υποστήριξε τη σταθερή δέσμευσή της, να βρίσκεται δίπλα σε ευάλωτες ομάδες, με έμφαση στα παιδιά, χρηματοδοτώντας την ψηφιακή προβολή της γνωστής θεατρικής παράστασης «Σκρούτζ, μια χριστουγεννιάτικη ιστορία», σε νοσοκομεία Παίδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η παράσταση «Σκρούτζ, μια χριστουγεννιάτικη ιστορία» βιντεοσκοπήθηκε, λόγω των περιορισμών του Covid-19, έτσι ώστε να μπορεί προβληθεί, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ψηφιακά. Η ELPEDISON κάλυψε τα έξοδα πνευματικής ιδιοκτησίας, έτσι ώστε τα παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων, Αγλαία Κυριάκου (Αθήνα) και Παπαγεωργίου (Θεσσαλονίκη), να μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία μέσω των δικών τους συσκευών.

Η πρωτοβουλία της ELPEDISON, η οποία υλοποιήθηκε σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας που υπέδειξαν τα νοσοκομεία, βοήθησε όλα τα παιδιά, που αυτές τις εορταστικές μέρες βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, να χαμογελάσουν ξανά και φυσικά να διευρύνουν τη φαντασία τους.

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.