19/02/2021

Ο Πρόεδρος της ELPEDISON, A. Testi, συμμετείχε στο Athens Energy Dialogues 2021

Ο Πρόεδρος της ELPEDISON, A. Testi, συμμετείχε στο Athens Energy Dialogues 2021   Ο Πρόεδρος της ELPEDISON A. Testi, συμμετείχε στο panel με θέμα “Milestones for a mature electricity market. How do we achieve regulatory balance and market depth?”, στο πλαίσιο του Athens Energy Dialogues 2021, μαζί με άλλα σημαντικά στελέχη του ενεργειακού κλάδου. Το Athens Energy Dialogues είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς για τον κλάδο της ενέργειας, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων, Υπουργοί και εκπρόσωποι της του επιχειρηματικού και συμβουλευτικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ο κ. Testi, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το Target Model πέτυχε τον στόχο του στην Ελλάδα, καθώς ανέδειξε την υψηλή ζήτηση για ευέλικτη ισχύ και αυξημένους όγκους ενέργειας εξισορρόπησης. Παράλληλα, σχολίασε τις ρυθμιστικές παρεμβάσεις της ΡΑΕ, καθώς και τη σταθερότητα του ρυθμιστικού πλαισίου και την ελκυστικότητα της αγοράς, σε ότι αφορά την Πράσινη μετάβαση του ελληνικού ενεργειακού κλάδου.

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.