13/07/2021

Ο Πρόεδρος της ELPEDISON, A. Testi, παρών στο 25ο Economist Roundtable with the Government of GreeceΟ πρόεδρος της ELPEDISON A. Testi ήταν μεταξύ των σημαντικότερων ομιλητών στο πάνελ «Απανθρακοποίηση της Ευρώπης: Επιτάχυνση της ενεργειακής μετάβασης», του 25ου Economist Roundtable with the Government of Greece, μαζί με άλλα σημαντικά στελέχη του ενεργειακού κλάδου. Το Economist Roundtable είναι το πιο σημαντικό πολιτικό και επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από διάφορες χώρες, όπως πρωθυπουργοί, υπουργοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Στο πλαίσιο του διημέρου Economist Roundtable, ο κ. Testi, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι μονάδες συνδυασμένου κύκλου με καύσιμο φυσικό αέριο είναι οι καλύτεροι υποψήφιοι για τη διατήρηση ενός ισορροπημένου ηλεκτρικού συστήματος, για τα επόμενα 10, πιθανώς και 20 χρόνια ή και για ακόμη μεγαλύτερη περίοδο, ενώ σχολίασε επίσης την ανάγκη, οι ρυθμιστικές αρχές να προωθήσουν έγκαιρα τους μηχανισμούς αποζημίωσης ισχύος (Capacity Remuneration Mechanisms), οι οποίοι πρέπει να υιοθετηθούν γρήγορα, ώστε να επιτρέψουν τον απαραίτητο χρόνο στον «κύκλο των επενδύσεων».

Shops

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.