Διαβάστε τα Νέα μας! Έχουμε πάντα κάτι καινούριο να σας πούμε!...

Τα Νέα μας

05/03/2012

H ELPEDISON Trading με Νέα Προϊόντα στη Μέση Τάση

H ELPEDISON Trading με Νέα Προϊόντα στη Μέση Τάση

Η ELPEDISON, μετά τη διαμόρφωση της προϊοντικής σειράς Energy Premium, για τη Χαμηλή Τάση, τόσο για Επιχειρήσεις όσο και για Νοικοκυριά, προχώρησε στη διαμόρφωση ειδικής προϊοντικής πρότασης και για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στη Μέση Τάση, κατανοώντας τις ιδιαίτερες ενεργειακές ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, για πελάτες με ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και 3 GWh ανά μετρητή, η ELPEDISON προσφέρει την προϊοντική σειρά Energy Plus, με τα προϊόντα Energy Plus High και Energy Plus Low. Οι πελάτες, με συντελεστή χρησιμοποίησης από 25% μέχρι και 70%, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους με το προϊόν Energy Plus High ενώ οι πελάτες, με συντελεστή χρησιμοποίησης μέχρι 25%, καλύπτονται αντίστοιχα με το προϊόν Energy Plus Low.

Σε όποιον τύπο προϊόντος και αν ανήκει ο πελάτης της Μέσης Τάσης, επιλέγοντας την ELPEDISON ως Προμηθευτή για το ηλεκτρικό του ρεύμα, διασφαλίζει εύκολο υπολογισμό του κόστους ενέργειας της επιχείρησής του, ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική, χωρίς ‘κρυφές’ χρεώσεις και ενιαία χρέωση για το σύνολο της ενεργειακής του κατανάλωσης, χωρίς επιμέρους επίπεδα ή άλλους περιορισμούς, δεδομένου ότι χρεώνεται για την κατανάλωσή του και μόνον, χωρίς χρεώσεις ισχύος και πάγιες χρεώσεις.

Ακόμα και για πελάτες στη Μέση Τάση, που πραγματοποιούν ετησίως κατανάλωση μεγαλύτερη από 3 GWh ανά μετρητή ή/και που έχουν συντελεστή χρησιμοποίησης υψηλότερο του 70%, η ELPEDISON προσφέρει λύση, αφού τους δίνει τη δυνατότητα για μια εξατομικευμένη πρόταση. Συγκεκριμένα, για τους πελάτες αυτούς, η  ELPEDISON αναλαμβάνει να αναλύσει σε λεπτομέρεια το ενεργειακό τους προφίλ, βάσει των τελευταίων δώδεκα (12) λογαριασμών τους ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να διαμορφώσει στη συνέχεια πρόταση που να καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής τους.

Σε όποια περίπτωση και αν ανήκει ο πελάτης της Μέσης Τάσης, επιλέγοντας την ELPEDISON, εκτός από τις ανταγωνιστικές χρεώσεις που μπορεί πλέον να αξιοποιήσει, επωφελείται από την υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών που του προσφέρει η ELPEDISON. Παράλληλα, αποκτά πρόσβαση σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ενεργειακών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, που μπορεί να αξιοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες του, όπως τις Υπηρεσίες Εξοικονόμησης Ενέργειας, τις οποίες η ELPEDISON προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά, με τη Schneider Electric, κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών στο συγκεκριμένο τομέα.

Για να γίνει πελάτης της ELPEDISON η ενδιαφερόμενη επιχείρηση δεν χρειάζεται να προβεί σε κανένα κόστος, ούτε να επιφέρει οποιαδήποτε αλλαγή στο μετρητή ή στο σύστημα ηλεκτροδότησής της. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερη απλή και την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η  ELPEDISON. Για επιμέρους πληροφορίες, ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί κάθε στιγμή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.elpedison.gr ή να καλέσει στο Τμήμα Πελατών Μέσης Τάσης – 211 211 7370.Επιστροφή Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

(αστική χρέωση)

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00


Σημείο Εξυπηρέτησης

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε. & Ψαρρών, 176 76 - Καλλιθέα

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!