05/05/2012

H ELPEDISON υποστηρικτής του Φεστιβάλ Rugby '12

Στις 5 Μαϊου του 2012, η ELPEDISON αποτέλεσε, για 3η συνεχή χρονιά, έναν από τους βασικούς Χορηγούς του Φεστιβάλ Ράγκμπι “le Tournoi du XV de Gaule”, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Απήλιον, στο Κορωπί Αττικής.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε για έκτη συνεχή χρονιά από τον Αθλητικό Σύλλογο Attika Springboks Rugby Club, σε συνεργασία με ελληνικούς και γαλλικούς συλλόγους και εταιρείες, όπου προσκεκλημένοι ήταν και αρκετοί επίσημοι καθώς, επίσης, και οι υπεύθυνοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι.

Πάνω από 500 άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλές οικογένειες, θαύμασαν τους μικρούς παίκτες της Ακαδημίας του Συλλόγου Attika Springboks, παιδιά ηλικίας 5 – 8 ετών καθώς και 9 – 16 ετών. Επιπλέον, διοργανώθηκε παιχνίδι μεταξύ γονέων και παιδιών ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε το τουρνουά με την ομάδα του XV de Gaule (Γάλλοι κάτοικοι Ελλάδας), μία ομάδα Ελλήνων και διεθνών νέων και βετεράνων παικτών καθώς και με τη συμμετοχή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, της γαλλικής ομάδας ράγκμπι “All Pink”.

Στο τέλος του Φεστιβάλ απονεμήθηκε έπαθλο στη νικήτρια ομάδα. Επιπλέον, όλοι οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας έλαβαν μετάλλιο, ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Στόχος της ELPEDISON, μέσω της χορηγίας της ελληνο-γαλλικής διοργάνωσης ράγκμπι ήταν να συμβάλλει από την πλευρά της σε αυτήν την πρωτοβουλία, που προάγει στην πράξη τον αθλητισμό και το συναγωνισμό αλλά και τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας.