11/12/2012

H ELPEDISON Χορηγός της Έκθεσης "Πριγκίπισσες"

Η  ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και ο αξιόπιστος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος, είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης τριών μεγάλων Ομίλων στον τομέα της Ενέργειας.
Συγκεκριμένα, η ELPEDISON έχει προκύψει από τη συνεργασία της Ελληνικά Πετρέλαια, ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς εμπορικούς και βιομηχανικούς Ομίλους στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, της Edison, της μακροβιότερης εταιρείας ενέργειας στην Ευρώπη και της μεγαλύτερης ιδιωτικής ενεργειακής εταιρείας στην Ιταλία και της Ελλάκτωρ, μίας από τις κυριότερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των κατασκευών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η ELPEDISON, με τις θυγατρικές της ELPEDISON Power και ELPEDISON Energy, αποτελεί σήμερα ηγετική δύναμη στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, αντίστοιχα. Η ELPEDISON Power, με δύο ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη και τη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW, χρησιμοποιεί ως καύσιμο, αποκλειστικά, το φυσικό αέριο, διασφαλίζοντας τη συνεχή ροή καθαρής ενέργειας, βάσει μιας παραγωγικής διαδικασίας ιδιαίτερα φιλικής προς το περιβάλλον. Η ELPEDISON Energy καλύπτει τις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος επιχειρησιακών και οικιακών πελατών, παρέχοντας, εδώ και χρόνια, ανταγωνιστικά προϊόντα και ενεργειακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με συνέχεια και συνέπεια.

Η Φιλοσοφία μας, στην ELPEDISON, πηγάζει από το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Εργαζόμαστε για τον ίδιο τον άνθρωπο, προωθώντας την οικονομική και κοινωνική ευημερία, αλλά και την ποιότητα ζωής, μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, με επαρκή ενέργεια για όλους.

Η ευθύνη που έχουμε απέναντι στις τοπικές κοινωνίες, όπου ζούμε και λειτουργούμε καθημερινά, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εταιρική μας κουλτούρα και τη φιλοσοφία μας. Στο πλαίσιο αυτό, φροντίζουμε να συμβάλλουμε κι εμείς από την πλευρά μας στην πολιτιστική εγρήγορση των πολιτών αυτής της χώρας και να στηρίζουμε έμπρακτα σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα, όπως είναι η έκθεση «Πριγκίπισσες της Μεσογείου στην Αυγή της ιστορίας», που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

«Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη έκθεση, χάρη στο θέμα της, το περιεχόμενο και τα εκθέματά της, που προέρχονται από 14 διαφορετικά μουσεία της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ιταλίας, καθώς και στην εξαιρετική ποιότητά της, θα προσφέρει μία ξεχωριστή ευκαιρία για την πνευματική ανάταση του τόπου μας, που είναι τόσο αναγκαία στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Είναι τιμή μας να αποτελούμε έναν από τους βασικούς Χορηγούς της», τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Michel Piguet.