10/07/2014

H ELPEDISON υποστηρικτής της εκδήλωσης της Linkage "Διάστημα - Η κορυφαία Εμπειρία Ηγεσίας" στις 10 Ιουλίου 2014

H ELPEDISON ήταν ένας από του υποστηρικτές της εκδήλωσης, που διοργάνωσε το «Linkage Network», η πρότυπη σχολή ηγεσίας για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τον διεθνούς φήμης Αστροναύτη της NASA, Dr. Scott Parazynski, σε μια ξεχωριστή ομιλία με θέμα: «Διάστημα: Η κορυφαία Εμπειρία Ηγεσίας». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην Αθήνα, στις 10 Ιουλίου 2014.

Όπως τονίζει το Linkage Network, για τον Dr Scott Parazynski: "Ο βετεράνος Αστροναύτης της NASA και διακεκριμένος ομιλητής Dr Scott Parazynski έχει καταγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στο διάστημα, καθώς έχει συμμετάσχει σε πέντε διαστημικές πτήσεις και επτά διαστημικούς περιπάτους".

Η ομιλία του Dr Scott Parazynski  επικεντρώθηκε στην πρόκληση της ηγεσίας στο διάστημα και τη σύνδεση της με τον κόσμο των επιχειρήσεων, δίνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ενεργά στο πάνελ Γενικοί Διευθυντές από Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι υπέβαλλαν αλλά και δέχτηκαν ερωτήσεις σε θέματα ηγεσίας, δημιουργώντας έναν ενδιαφέροντα διάλογο.

Με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση αυτή, η ELPEDISON δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της στην ηγεσία, το οποίο συνδέεται άμεσα με το Όραμά της, να αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα.