Διαβάστε τα Νέα μας! Έχουμε πάντα κάτι καινούριο να σας πούμε!...

Τα Νέα μας

09/12/2014

H ELPEDISON ανακοινώνει τις νέες ηλεκτρονικές της υπηρεσίες myelpedison

H ELPEDISON ανακοινώνει τις νέες ηλεκτρονικές της υπηρεσίες myelpedison
Η ELPEDISON, ο αξιόπιστος και φιλικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος, ανακοινώνει το λανσάρισμα ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου διαδικτυακών υπηρεσιών με το όνομα myelpedison, μέσω της ιστοσελίδας της www.elpedison.gr.
 
Η ELPEDISON είναι ο πρώτος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην ελληνική αγορά, που παρέχει στους πελάτες της ένα τόσο ευρύ φάσμα διαδικτυακών υπηρεσιών και εφαρμογών, στοχεύοντας στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών myelpedison περιλαμβάνει την υπηρεσία e-bill, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της ELPEDISON να συμβουλεύονται τον τρέχοντα λογαριασμό τους αμέσως μόλις εκδοθεί από την Εταιρεία, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε προηγούμενους λογαριασμούς τους ηλεκτρικού ρεύματος (έως και 2 χρόνια πίσω). Επιπρόσθετα, μέσω του myelpedison, οι πελάτες μπορούν, ακολουθώντας ένα δια-δραστικό οδηγό, να κατανοήσουν λεπτομερώς τα επιμέρους πεδία που αναγράφονται στο λογαριασμό που λαμβάνουν, με τρόπο αναλυτικό και απόλυτα περιγραφικό. Ακόμα, οι πελάτες της ELPEDISON μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη της κατανάλωσής τους διαχρονικά, μέσω ειδικών γραφημάτων, τα οποία απεικονίζονται είτε σε ευρώ είτε σε kWh.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι πελάτες της ELPEDISON, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες myelpedison, εξοικονομούν σημαντικό χρόνο, δεδομένου ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το λογαριασμό τους στη στιγμή, ηλεκτρονικά, μέσα σε ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον πληρωμών, χρησιμοποιώντας την εξειδικευμένη υπηρεσία pay-on-line. Επιπλέον, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να αλλάζουν τα στοιχεία του προφίλ τους καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα τις υπηρεσίες αλλάζω το προφίλ μου και τα στοιχεία επικοινωνίας μου.

Η εγγραφή στις υπηρεσίες myelpedison γίνεται εύκολα και γρήγορα, δεδομένου ότι απαιτεί από τον πελάτη μόνο το email του και έναν κωδικό πρόσβασης,  ώστε, για τη δική του ασφάλεια, κάθε φορά που επιθυμεί να εισέλθει στις υπηρεσίες αυτές, να γίνεται η ταυτοποίησή του.

Οι πελάτες της ELPEDISON μπορούν πλέον να απολαμβάνουν όλες αυτές τις υπηρεσίες καθώς και  ακόμα περισσότερες εφαρμογές, που σύντομα θα λανσάρει η Εταιρεία, έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μία πραγματικά αναβαθμισμένη εμπειρία.

Η είσοδος στην αγορά των υπηρεσιών myelpedison αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την εστίαση της ELPEDISON στον πελάτη και την προσπάθειά της να χρησιμοποιεί αδιάκοπα τη διαθέσιμη τεχνολογία, προκειμένου να προσθέτει αξία στις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της.

Επιπλέον, η νέα της  εταιρική ιστοσελίδα με ξεκάθαρη έμφαση στον πελάτη, με τις on-line εφαρμογές click-2-call και click-2-chat, υπογραμμίζει την προσπάθεια της ELPEDISON να παρέχει στους καταναλωτές ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον  επικοινωνίας με την Εταιρεία.

Ακόμη, το πρόσφατο λανσάρισμα του μοναδικού 5-ψήφιου νούμερου επικοινωνίας με την ELPEDISON 18128, στα πλαίσια του οποίου έχουν ενταχθεί όλες οι Ομάδες Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης των Πελατών ELPEDISON, προκειμένου να απαντήσουν καθημερινά – συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων – σε κάθε απορία πελατών ή άλλων ενδιαφερόμενων μερών, τονίζει περαιτέρω το στόχο της ELPEDISON να διευκολύνει την καθημερινότητα του καταναλωτή, όντας πάντα δίπλα του.


Επιστροφή Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

(αστική χρέωση)

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00


Σημείο Εξυπηρέτησης

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε. & Ψαρρών, 176 76 - Καλλιθέα

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!