Διαβάστε τα Νέα μας! Έχουμε πάντα κάτι καινούριο να σας πούμε!...

Τα Νέα μας

16/02/2015

Η ELPEDISON λανσάρει τις υπηρεσίες myelpedison για Κινητά

Η ELPEDISON λανσάρει τις υπηρεσίες myelpedison για Κινητά
Οι υπηρεσίες myelpedison τώρα έρχονται και στο κινητό σας: Η ELPEDISON είναι ο 1ος προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος στην ελληνική αγορά, που προσφέρει στους πελάτες του μία ειδική εφαρμογή για κινητά, με τόσες πολλές δυνατότητες και υπηρεσίες.

H ELPEDISON, o αξιόπιστος και φιλικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος, λανσάρει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών myelpedison στο κινητό. Μια αποκλειστική εφαρμογή, με το όνομα “myelpedison”, είναι τώρα διαθέσιμη στο Google Play και στο Apple Store.

Συνεπώς, κάθε πελάτης της ELPEDISON που κατέχει android ή ios συσκευή, μπορεί πλέον να κατεβάσει εύκολα την εφαρμογή και να αξιοποιήσει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ενεργειακών υπηρεσιών, που διευκολύνουν την καθημερινότητά του.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή myelpedison στο κινητό περιλαμβάνει τη νέα υπηρεσία «μέτρα μόνος σου», η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της ELPEDISON να καταγράφουν τη μέτρησή τους απευθείας μέσω του κινητού τους, έτσι ώστε οι έναντι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος να εκδίδονται με βάση την πραγματική τους κατανάλωση, μέχρι την έκδοση του εκκαθαριστικού τους λογαριασμού κάθε φορά, βάσει των επίσημων στοιχείων του Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ).

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή myelpedison στο κινητό προσφέρει την υπηρεσία my e-bill, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν άμεσα τον τρέχοντα λογαριασμό τους καθώς και να έχουν πρόσβαση σε παλιότερους λογαριασμούς τους ELPEDISON, μέχρι και 3 χρόνια πίσω. Ακόμη, οι πελάτες ELPEDISON μπορούν να ακολουθήσουν ένα δια-δραστικό οδηγό, που τους βοηθά να κατανοήσουν καλύτερα το λογαριασμό τους και τα επιμέρους πεδία του. Επιπλέον, μπορούν να δουν την εξέλιξη της κατανάλωσής τους, μέσω ειδικών γραφημάτων, που απεικονίζονται είτε σε ευρώ είτε σε kWh.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες της ELPEDISON, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή myelpedison στο κινητό, μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο, δεδομένου ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το λογαριασμό τους επί τόπου, μέσω της υπηρεσίας pay-on-line, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών. Επίσης, οι πελάτες της ELPEDISON μπορούν να αλλάξουν τα στοιχεία του προφίλ τους και να ενημερώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μέσω των υπηρεσιών αλλαγή του προφίλ μου και τα στοιχεία επικοινωνίας μου, αντίστοιχα.

Το κατέβασμα της εφαρμογής είναι απλό και άμεσο και γίνεται όπως και με κάθε άλλη εφαρμογή των Google Play και Apple Store. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης να αναζητήσει την εφαρμογή «myelpedison». Κατά τον ίδιο τρόπο, η εγγραφή του πελάτη στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών myelpedison στο κινητό γίνεται γρήγορα και εύκολα, δεδομένου ότι απαιτεί μόνο κάποια βασικά στοιχεία από την πλευρά του πελάτη.

Η ELPEDISON έχει κάνει τη διαφορά στην Ελληνική αγορά ενέργειας, με την προσφορά ενός σημαντικού χαρτοφυλακίου υπηρεσιών στο χέρι του καταναλωτή. Έχοντας ξεκινήσει με τις υπηρεσίες myelpedison μέσω της ιστοσελίδας της, τώρα προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες μαζί και με νέες, μέσω κινητού.
 
Η ELPEDISON θα εξακολουθήσει να αξιοποιεί την τεχνολογία προς όφελος του καταναλωτή, παρέχοντας προηγμένες και φιλικές υπηρεσίες σους πελάτες της, επιπλέον των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών ενεργειακών της προϊόντων και της υψηλής ποιότητας υποστήριξης των πελατών της.


Επιστροφή Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!