15/03/2015

ELPEDISON & E-Mobility

Η ELPEDISON, ο αξιόπιστος και φιλικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοινώνει την πρόσφατη συνεργασία της με τη MERCEDES BENZ Hellas (MBH), για το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο smart fortwo | ELPEDISON edition.

Συγκεκριμένα, μέσω αυτή της συνεργασίας, η ELPEDISON χρηματοδοτεί ως ένα βαθμό την τιμή απόκτησης “του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου smart fortwo” (150km αυτονομία, χωρίς εκπομπές), για έναν συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων, με το όνομα “smart | ELPEDISON edition”, που θα πωληθούν στις ευρύτερες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Κατ' αυτόν  τον τρόπο, η έκδοση smart | ELPEDISON πωλείται σε χαμηλότερη τιμή, έτσι ώστε ο τελικός καταναλωτής να μπορεί να απολαύσει αυτό το μοντέρνο και φιλικό προς το περιβάλλον όχημα πόλης, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Τα χορηγούμενα αυτοκίνητα είναι "ντυμένα" για 24 μήνες μετά την αγορά τους στα "φρέσκα" και εντυπωσιακά μπλε και πράσινα χρώματα της ELPEDISON, με το μήνυμα “think young | think green | be different”.

Η ELPEDISON, όντας ένας περιβαλλοντικά ευσυνείδητος προμηθευτής, είναι ο 1ος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα που προωθεί εμπορικά την ιδέα των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, για ιδιωτική χρήση, σε συνεργασία με έναν μεγάλο προμηθευτή αυτοκινήτων, φέρνοντας την Εταιρεία στην πρώτη γραμμή  της αγοράς ενεργειακής/ηλεκτροκίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους κύριους μετόχους της ELPEDISON, ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ.) ήταν ο πρώτος που εισήλθε στην αγορά ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, με την εγκατάσταση των υποδομών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων σε όλη την Αττική, τα οποία συγχρόνως, τροφοδοτούνται από την ELPEDISON.

Η ELPEDISON, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στον καταναλωτή, όχι μόνο χάρη στα νέα προϊόντα, τις προωθητικές ενέργειες και τις καινοτόμες υπηρεσίες που έχει λανσάρει και συνεχίζει να φέρνει στην αγορά αλλά και χάρη στη διαφοροποίηση των ενεργειών που πραγματοποιεί, οι οποίες προσθέτουν αξία τόσο στον καταναλωτή όσο και στην κοινωνία.