18/12/2015

H ELPEDISON Χορηγός της εκδήλωσης «Ενεργειακοί Διάλογοι»

H ELPEDISON, ο φιλικός εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο πελατών στην αγορά σήμερα,, ήταν ο επίσημος χορηγός της εκδήλωσης «Ενεργειακοί Διάλογοι», μιας πρωτοβουλίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης και του energypress, λαμβάνοντας χώρα στο συνεδριακό χώρο του ΕΒΕΑ, στις 14 Δεκεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα, οι «Ενεργειακοί Διάλογοι» ήταν αφιερωμένοι σε τρεις επίκαιρες κομβικές θεματικές ενότητες. Τη διαδικασία συνολικής δομικής αναδιάρθρωσης της ελληνικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις, τις προϋποθέσεις και το πλαίσιο για το ουσιαστικό άνοιγμα της λιανικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και τη συζήτηση γύρω από τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου στήριξης των ΑΠΕ στη χώρα μας.

Η ELPEDISON θα εξακολουθήσει να συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις ενεργειακές συζητήσεις, επιδιώκοντας την συνεχή παρακολούθηση των ενεργειακών εξελίξεων.