Διαβάστε τα Νέα μας! Έχουμε πάντα κάτι καινούριο να σας πούμε!...

Τα Νέα μας

30/11/2016

Η ELPEDISON Υποστηρικτής του "Athens Business Forum"

Η ELPEDISON Υποστηρικτής του "Athens Business Forum"
Η ELPEDISON ήταν υποστηρικτής του συνεδρίου «Athens Business Forum», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2016, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Κορυφαίοι Έλληνες, Γάλλοι και ξένοι ομιλητές από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό κόσμο εξέτασαν τις προοπτικές για συνεργασία στον τομέα της ενέργειας και της καινοτομίας.

Το Φόρουμ περιελάμβανε δύο συνέδρια, το “Επιχειρηματικό Φόρουμ στην Αθήνα: Ενέργεια –Περιβάλλον”, εστιάζοντας στην καταγραφή των νέων τεχνολογιών στον τομέα αυτό και στη προώθηση των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων προκειμένου να διερευνηθούν πολλά υποσχόμενες επενδυτικές ευκαιρίες, και το “Φόρουμ για την Καινοτομία”, δίνοντας σημασία στην καινοτομία και στις startups νέων Ελλήνων και Γάλλων επιχειρηματιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Michel Piguet, συμμετείχε δυναμικά στο πάνελ της 1ης ημέρας, αφιερωμένη στην ενέργεια με θέμα "Νέες Τεχνολογίες Παραγωγής και Διανομής Ενέργειας".

Ο κος Piguet ανέφερε, μεταξύ άλλων, τη σημαντική συμβολή της ELPEDISON και των άλλων ανεξάρτητων παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να διασφαλιστεί επαρκής, φιλική προς το περιβάλλον και ανταγωνιστική ηλεκτρική ενέργεια για τον τελικό καταναλωτή. Επίσης, τόνισε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά μπορούν να επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές της ELPEDISON, τις οποίες απολαμβάνουν ήδη 50.000 πελάτες εμπιστευόμενοι την εταιρεία για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας του νοικοκυριού ή της επιχείρησης τους.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση του συγκεκριμένου πάνελ.


Επιστροφή Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!