Διαβάστε τα Νέα μας! Έχουμε πάντα κάτι καινούριο να σας πούμε!...

Τα Νέα μας

06/11/2017

«Πράσινη» Υπηρεσία από την ELPEDISON!

«Πράσινη» Υπηρεσία από την ELPEDISON!
Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ενέργειας αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο και ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, εκπροσωπώντας σήμερα δεκάδες χιλιάδες πελάτες, νοιάζεται έμπρακτα για το περιβάλλον και προσφέρει στους επιχειρησιακούς της πελάτες την υπηρεσία "Green Certificate".

Η υπηρεσία "Green Certificate" βασίζεται στο Σύστημα Εγγυήσεων Προέλευσης (EΠ), που έχει σχεδιάσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διαχειρίζεται στην Ελλάδα ο Λειτουργός της Ελληνικής Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ).

Οι επιχειρησιακοί πελάτες της ELPEDISON, που έχουν αποκτήσει την υπηρεσία "Green Certificate", για κάθε μεγαβατώρα (MWh) ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν, προμηθεύονται από την ELPEDISON ίση ποσότητα σε Εγγυήσεις Προέλευσης, τις οποίες η ELPEDISON διασφαλίζει μέσω των Μετόχων της, που παράγουν ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ).

Η ELPEDISON, μέσα από το πρόγραμμα Εγγυήσεων Προέλευσης, συμβάλλει στη χρηματοδότηση νέων μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας "Green Certificate", η ELPEDISON βοηθά τους εταιρικούς της πελάτες να ενισχύσουν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη τους και ταυτόχρονα να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον, που προμηθεύεται το ηλεκτρικό ρεύμα για όλα τα εργοστάσιά της από την ELPEDISON, έχει ήδη λάβει την υπηρεσία "Green Certificate", δεδομένου ότι συνάδει με τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τη μείωση του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα από τις δραστηριότητές της με ορίζοντα το 2020.

Η πρωτοβουλία "Green Certificate" της ELPEDISON εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για βιώσιμη ανάπτυξη και της παροχής «πράσινης» ενέργειας στην κοινωνία. Η ELPEDISON θα ανακοινώσει σύντομα νέες «πράσινες» υπηρεσίες, τόσο για νοικοκυριά όσο και για επιχειρήσεις, που ενισχύουν την «πράσινη» συνείδηση των τελικών καταναλωτών, με απώτερο στόχο να συμβάλλει στη μείωση του κόστους τους για κατανάλωση ενέργειας καθώς και του αποτυπώματός τους στο περιβάλλον.


Επιστροφή Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!