05/12/2017

Η ELPEDISON ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ενέργειας αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο και ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, εκπροσωπώντας σήμερα δεκάδες χιλιάδες πελάτες, πρωτοπορεί και πάλι και δημιουργεί ένα «κινούμενο κατάστημα», το ELPEDISON Mobile Energy Shop, για να επισκεφθεί διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα και να βρεθεί δίπλα στους καταναλωτές.

Στόχος του ELPEDISON Mobile Energy Shop είναι να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να ενημερωθούν για τα οικονομικά οφέλη που μπορούν να έχουν εφόσον γίνουν πελάτες ELPEDISON, το χαμηλότερο κόστος ενέργειας που μπορούν να εξασφαλίσουν για το ρεύμα του σπιτιού ή/και της επιχείρησής τους, την αποτελεσματική πελατειακή υποστήριξη και τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει η ELPEDISON.

Οι επισκέπτες του ELPEDISON Mobile Energy Shop θα μπορούν επίσης να δουν δια-δραστικές εφαρμογές, όπως να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ρεύματος του κινούμενου καταστήματος ELPEDISON, μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα. Ακόμη, εφόσον γίνουν πελάτες, θα συμμετέχουν αυτόματα στο Μεγάλο Διαγωνισμό ELPEDISON, που θα κληρώσει σημαντικό αριθμό δώρων ενέργειας και τεχνολογίας, στις 5 Φεβρουαρίου 2018. (www.elpedison.gr/bigcontest/diplasas.html).

Αυτό το Δεκέμβρη, το ELPEDISON Mobile Energy Shop θα βρεθεί στο Βόλο στην Παραλία Πανεπιστημίου, στην Καρδίτσα στην κεντρική πλατεία, στη Λάρισα στην Πλατεία Δημαρχείου και στη Θεσσαλονίκη στο Λευκό Πύργο (άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου), παραμένοντας 6 ημέρες σε κάθε πόλη. Ειδική καμπάνια στο Facebook, με το όνομα #ΕlpedisonDiplaSas, θα τρέχει για όλο αυτό το διάστημα του πρώτου ταξιδιού του ELPEDISON Mobile Energy Shop, για να ενημερώνει σχετικά τους κατοίκους κάθε πόλης.

Η ELPEDISON, πιστή στην υπόσχεσή της να βρίσκεται πάντα δίπλα στον τελικό καταναλωτή με τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα και τις φιλικές της υπηρεσίες, έρχεται πλέον στην πόλη που διαμένει ο ενδιαφερόμενος πελάτης, με όλη της την ενέργεια, για να κάνει την επικοινωνία μαζί του ακόμη πιο άμεση και εύκολη.