Διαβάστε τα Νέα μας! Έχουμε πάντα κάτι καινούριο να σας πούμε!...

Τα Νέα μας

29/01/2018

Η ELPEDISON στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου

Η ELPEDISON στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου
Η ELPEDISON, ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο και ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος της χώρας για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, ανακοινώνει την είσοδό της στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου. Η ELPEDISON είναι ο μοναδικός μέχρι σήμερα καθετοποιημένος παίκτης, δραστηριοποιούμενος τόσο στην παραγωγή όσο και στην προμήθεια ρεύματος, που εισέρχεται στην αγορά αυτή, για να καλύψει συνολικά τις ανάγκες των τελικών καταναλωτών.

Εκπροσωπώντας ήδη μεγάλους πελάτες στη Μέση Πίεση Φυσικού Αερίου, η ELPEDISON προχώρησε από την 1η Ιανουαρίου 2018 και στη Λιανική αγορά, έχοντας εντάξει μέχρι τώρα στο χαρτοφυλάκιό της τόσο οικιακούς όσο και εμπορικούς πελάτες στη Χαμηλή Πίεση.

Με τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ELPEDISON GasHome για Νοικοκυριά και ELPEDISON GasBusiness για Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις, η ELPEDISON έρχεται να καλύψει δυναμικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις ποικίλες ανάγκες και χρήσεις του πελατολογίου της, που την έχει εμπιστευθεί χρόνια τώρα για την προμήθεια του ηλεκτρικού του ρεύματος.

Επιπλέον, η ELPEDISON απευθύνεται σε όλους τους νέους πελάτες φυσικού αερίου, που θέλουν έναν αξιόπιστο προμηθευτή με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στην αγορά ενέργειας αλλά και στους υφιστάμενους πελάτες φυσικού αερίου, που επιθυμούν έναν πάροχο που να μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες χρήσης τους τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρικό ρεύμα, μειώνοντας συνολικά το κόστος τους σε ενέργεια.

Ακόμη, η ELPEDISON έχει διαμορφώσει ειδική προσφορά για όλους τους νέους της πελάτες στο φυσικό αέριο, που αφορά στη συντήρηση του καυστήρα τους φυσικού αερίου («φύλλο συντήρησης και ρύθμισης εγκαταστάσεων»). Κατ’ αυτόν τον τρόπο, καθιστά ακόμα πιο ελκυστικές τις ήδη καλύτερες τιμές που προσφέρει για την προμήθεια φυσικού αερίου, ενισχύοντας τον τελικό καταναλωτή στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει σήμερα. Στόχος της ELPEDISON είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, με προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αποτελεσματική πελατειακή εξυπηρέτηση και καινοτόμες υπηρεσίες που απλουστεύουν πραγματικά την καθημερινότητά του.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Michel Piguet, «Στην ELPEDISON, κεντρικός άξονας όλων των δραστηριοτήτων μας, τόσο στην Παραγωγή όσο και στην Προμήθεια Ενέργειας, είναι ο Πελάτης. Με την είσοδό μας στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου και με την παροχή προϊόντων ηλεκτρικού ρεύματος αλλά, πλέον, και φυσικού αερίου, προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της χώρας, με τη σημαντική τεχνογνωσία των Μετόχων μας, την εμπειρία των Ανθρώπων μας, και πάντα, με συνέπεια και αξιοπιστία.»


Επιστροφή Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

(αστική χρέωση)

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!