18/02/2019

Η ΕLPEDISON υπερήφανος Χορηγός του IRONMAN 70.3 GREECE, στο COSTA NAVARINO!

Για πρώτη φορά, στην Ελλάδα, θα φιλοξενηθεί ο αγώνας IRONMAN 70.3, στις 14 Απριλίου, με περισσότερα από 1.500 άτομα, να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και η ELPEDISON θα είναι εκεί ως Μεγάλος Χορηγός.

Το IRONMAN είναι ένα νέο, μοντέρνο και προκλητικό άθλημα, τρίαθλο στη φύση του, που αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα σήμερα στην Ευρώπη. Το όνομά του «70.3» συμβολίζει τη συνολική απόσταση σε μίλια, που πρέπει να διανύσει ο κάθε ένας που λαμβάνει μέρος και περιλαμβάνει 1,2 μίλια (1,9 km) κολύμβησης, 56 μίλια (90 km) ποδηλασίας και 13,1 μίλια (21,1 km) τρεξίματος.

Η ολοκλήρωση ενός τριάθλου IRONMAN μπορεί να γίνει ένας στόχος ζωής, καθώς απαιτεί υψηλά επίπεδα ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ, ΑΝΤΟΧΗΣ, ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ και πάνω από όλα, για κάθε συμμετέχοντα, ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ, για τη βέλτιστη δυνατή απόδοσή του.

Η ΕLPEDISON υποστηρίζει αυτές τις αξίες και το σύνθημα του Αγώνα “ANYTHING IS POSSIBLE” | «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ».

Στο πλαίσιο της χορηγίας αυτής, η Εταιρεία αποφάσισε να «δώσει ενέργεια» σε έναν υπερ-τυχερό, μέσω διαγωνισμού που έτρεξε στην ιστοσελίδα της στο Facebook, προκειμένου να ζήσει τη full εμπειρία του IRONMAN 70.3 GREECE.

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00