01/04/2019

Η ELPEDISON Χορηγός του “Power & Gas Supply Forum 2019”

Η ELPEDISON ήταν Χορηγός του Power & Gas Supply Forum – energypress.gr, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου στο Wyndham Grand Athens.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Νίκος Ζαχαριάδης, συμμετείχε δυναμικά στην 1η ενότητα του Forum, στο στρογγυλό τραπέζι που ήταν αφιερωμένο στον Ηλεκτρισμό. Στην παρέμβασή του αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους οι τιμές παραμένουν υψηλές στο ρεύμα, οι οποίοι πρακτικά αφορούν σε υπερρύθμιση της αγοράς, που οδηγεί σε επιβάρυνση τoυ κόστους με 40 €/MWh κατ’ελάχιστο.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις βασικές αιτίες για τις οποίες δεν ανοίγει η αγορά του ρεύματος που κατά κύριο λόγο έγκεινται στην αδυναμία λήψης σταθερής απόφασης σχετικά με το μέλλον του άνθρακα στην Ελλάδα.

Τόνισε δε, κλείνοντας την παρέμβασή του, ότι η ELPEDISON ήταν η πρώτη Εταιρεία που άνοιξε νέους δρόμους στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που θα εγγυάται τον ενεργειακό εφοδιασμό της χώρας μας.

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00