17/04/2019

ELPEDISON, υπερήφανος χορηγίος του IRONMAN 70.3 Greece

1.500 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ηλικίας από 18 έως 74 ετών, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το 1ο Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino - κολύμβηση 1,9 χιλιομέτρων, ποδηλασία 90,1 χιλιομέτρων και τρέξιμο 21,1 χιλιομέτρων - και με περισσότερους από 800 εθελοντές από το Δήμο Μεσσηνίας και τις γύρω περιοχές υποστήριξαν το γεγονός, από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.

Η ELPEDISON, υποστήριξε το Ironman σε όλες τις τοποθεσίες της Costa Navarino αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, υπενθυμίζοντας ότι "βρίσκεται δίπλα σε όλους με όλη της την ενέργεια", υποστηρίζοντας πλήρως κάθε προσπάθεια του IRONMAN και ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο Δραγούση, ο οποίος κέρδισε στον διαγωνισμός Facebook της ELPEDISON, την συμμετοχή του στο Ironman. Επιπλέον, η ELPEDISON συμμετείχε ενεργά στην EXPO Area με ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Συνολικά, ο νικητής ήταν ο Ernesto Espinoza, αθλητής από την Κόστα Ρίκα, με τελικό χρόνο 4:22:10, ενώ τη 2η και τη 3η θέση κατέλαβαν οι Έλληνες αθλητές, Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Δημήτρης Λέκκος με χρόνο τερματισμού 04:23:36 & 04:25:44, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, η ELPEDISON απένειμε τα μετάλλια στην ηλικιακή ομάδα 65-69 / αντρών-γυναικών, σε μια αίθουσα γεμάτη συναισθήματα, με εκατοντάδες Ironmen και Ironwomen, εθελοντές, εκπροσώπους της Costa Navarino και της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Ως ELPEDISON, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει το σεβασμό και το θαυμασμό της σε όλους όσους συμμετείχαν στο IRONMAN 70.3 Greece. Αντίθετα με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τους σωματικούς πόνους, ανεξάρτητα από την ηλικία, οι Ironmen & Ironwomen έδειξαν ότι το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και του νου αποδεικνύει ότι "όλα είναι δυνατά".

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00