06/06/2019

Η ELPEDISON, Corporate Superbrand για το 2018-2019 στην κατηγορία ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Η ELPEDISON,  Corporate Superbrand για το 2018-2019 στην κατηγορία ΕΝΕΡΓΕΙΑ!Στις 03 Ιουνίου 2019, η ELPEDISON βραβεύτηκε, στο Μέγαρο Μουσικής, ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα-SUPERBRAND για το 2018-2019, στα πλαίσια του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού Corporate Superbrands, στην κατηγορία «Energy – Recycling».

Τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα στους άξονες αγορά, εργασιακές σχέσεις, κοινωνία και περιβάλλον.

Η ανάδειξη των νικητών ήταν αποτέλεσμα ψήφου τόσο κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων από τους τομείς της Επικοινωνίας, Marketing και Media, όσο και του ίδιου του κοινού μέσω δημοσκόπησης, συνδυάζοντας βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές με προτιμήσεις καταναλωτών.

Η ELPEDISON – SUPEBRAND 2018-2019 παραμένει πιστή στις αξίες της, πάντα δίπλα στην Κοινωνία αλλά και τον τελικό καταναλωτή !

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00