08/07/2019

Η ELPEDISON υποστήριξε τον διαγωνισμό MITEF Greece Startup 2019

Η ELPEDISON ήταν χορηγός ενός εκ των σημαντικότερων γεγονότων της χρονιάς, που προωθούν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Φέτος, ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 02/07/2019, στο αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος». Η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίστηκε από διακεκριμένους επιχειρηματίες και επενδυτές πανελλήνιας και διεθνούς φήμης, αξιολόγησε και επέλεξε τους νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δυο διαφορετικές κατηγορίες, τη Γενική, καθώς και την κατηγορία Ενέργεια & Μετακίνηση.

Η ELPEDISON είχε μια εξαιρετικά δυναμική παρουσία με το ειδικό stand που στήθηκε στο χώρο, αλλά κυρίως με το ηλεκτρικό SMART, το οποίο έφερε το λογότυπο της ELPEDISON, προωθώντας έτσι την εισχώρηση της εταιρείας στην αγορά της παροχής υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης και φόρτισης, αλλά και τη στρατηγική συνεργασία με τη Mercedes-Benz Ελλάς. Οι εκπρόσωποι της ELPEDISON από το τμήμα Corporate Communications & CSR, καθώς και από το Marketing & Communications, παρείχαν στους παρευρισκόμενους τις σχετικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης της εταιρείας, μοιράζοντας και το σχετικό φυλλάδιο.

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00