Μπορεί να σας ενδιαφέρει!...

Συνεντεύξεις & Παρουσιάσεις

05/04/2012

H ELPEDISON Trading στο Portal statbank.gr

Μέσο: www.statbank.gr

H ELPEDISON Trading στο Portal statbank.gr
Elpedison Trading: «Πολλαπλασιάζεται» στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με… Energy Plus

Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η απήχηση που έχουν μέχρι τώρα στην αγορά τα νέα προϊόντα Energy Plus της  ELPEDISON Trading για τη Μέση Τάση, μόλις ένα μήνα μετά την έναρξη των καινούριων τιμολογίων. Ένας σημαντικός αριθμός πελατών έχει ενδιαφερθεί για τα νέα προϊόντα της εταιρείας, Energy Plus High και Energy Plus Low, για συνολική ετήσια κατανάλωση που δεν ξεπερνά τις 3 GWh ανά μετρητή και με συντελεστή χρησιμοποίησης μέχρι 70% και έχει επιλέξει την  ELPEDISON Trading ως Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας.

‘Όπως τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Michel Piguet, «Στα «ατού» της εταιρείας συγκαταλέγεται και το ότι ακόμα και στην περίπτωση που κάποια επιχείρηση στη Μέση Τάση δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την επιλογή ενός από τα πρoϊόντα Energy Plus, έχει τη δυνατότητα να γίνει πελάτης μας στη Μέση Τάση, καθώς το Τμήμα Μάρκετινγκ της Εταιρείας αναλύει το προφίλ ενεργειακής κατανάλωσης του ενδιαφερόμενου πελάτη, εμπορικού ή βιομηχανικού, ώστε να του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση, που καλύπτει τις ενεργειακές του ανάγκες».


Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Επιπλέον, η ELPEDISON Trading συνεχίζει να ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των ενεργειακών υπηρεσιών με νέες λύσεις τόσο για τους επιχειρησιακούς όσο και για τους οικιακούς πελάτες. Ενδεικτικά, αναφέρονται οι Υπηρεσίες Εξοικονόμησης Ενέργειας, που παρέχονται στους ενδιαφερόμενους πελάτες, σε συνεργασία με τη Schneider Electric καθώς και το  «φωτοβολταϊκό πακέτο», που ετοιμάζει στην παρούσα φάση η Εταιρεία για τους οικιακούς πελάτες της.

Άλλο σημαντικό σημείο διαφοροποίησης της ELPEDISON Trading από τον ανταγωνισμό, στο οποίο επενδύει διαρκώς, είναι η Εξυπηρέτηση Πελατών. Παρέχει μία υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στους πελάτες της, αφού απαντά σε κάθε εισερχόμενη κλήση σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα, όταν οι πελάτες καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας, ενώ τους παρέχεται  μια πλήρης και ορθή απάντηση μέσα σε 5 λεπτά.

Επίσης, σημαντικός παράγοντας επιτυχίας της εταιρείας είναι οι εξωτερικοί συνεργάτες της, οι οποίοι έχουν πλήρη τεχνική κατάρτιση και πελατο-κεντρική προσέγγιση. Οι συνεργάτες της εταιρείας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, όπως η γνώση της αγοράς ενέργειας, η επαφή τους με τους πελάτες και η αφοσίωσή τους στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.


Τα πλάνα της ELPEDISON Trading για το 2012 και Μακροπρόθεσμα

Όσον αφορά στο 2012, η  ELPEDISON Trading επιδιώκει την περαιτέρω διείσδυσή της στη λιανική αγορά ενέργειας, προσφέροντας ενεργειακά προϊόντα που καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες των πελατών της. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως τα προϊόντα της  ELPEDISON Trading θα εξακολουθήσουν να βασίζονται σε μία απλή και ξεκάθαρη τιμολόγηση, χωρίς χρεώσεις ισχύος και πάγια, με χρέωση του πελάτη μόνο για τις κιλοβατώρες που καταναλώνει. Επιπλέον, θα εξακολουθήσει να επενδύει στη διαμόρφωση ενεργειακών υπηρεσιών για τους πελάτες της και στη συνεχή αναβάθμιση της Εξυπηρέτησης Πελατών.

Σχετικά με τα μακροπρόθεσμα πλάνα της Εταιρείας, όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μ. Piguet, «δεδομένου ότι  έχουμε δύο πολύ δυνατούς μετόχους, τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια και την Edison, έχουμε την πρόθεση να διερευνήσουμε μαζί τους όλες τις ευκαιρίες, που θα προκύψουν στην ελληνική αγορά ενέργειας στο προσεχές μέλλον».


Το χαρτοφυλάκιο πελατών της  ELPEDISON Trading στη Χαμηλή Τάση

Η ELPEDISON Trading ξεκίνησε τη δραστηριότητά της σχετικά πρόσφατα, το 2010, σε μια αγορά που μόλις επέτρεπε την είσοδο του ανταγωνισμού. Μέχρι τότε η λιανική αγορά ενέργειας στην Ελλάδα χαρακτηριζόταν από ένα καθαρό μονοπώλιο.

Η  εταιρεία επικεντρώθηκε αρχικά σε μεγάλους βιομηχανικούς πελάτες και μεγάλους οργανισμούς. Στη συνέχεια, στράφηκε σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και, τελικά, απευθύνθηκε σε οικιακούς καταναλωτές με σχετικά υψηλές καταναλώσεις.

Οι βασικοί  επιχειρησιακοί τομείς δραστηριοποίησης της ELPEDISON Trading

Στο κομμάτι της εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, η ELPEDISON Trading εισάγει και εξάγει ενέργεια προς και από την Ελλάδα αντίστοιχα, κατά κύριο λόγο με γειτονικές αγορές όπως αυτές της Ιταλίας, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας.

Αναφορικά με τον τομέα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στους τελικούς καταναλωτές, οι επιχειρησιακοί πελάτες περιλαμβάνουν βιομηχανικούς και εμπορικούς καταναλωτές, ενώ οι οικιακοί πελάτες περιλαμβάνουν νοικοκυριά, με κατανάλωση πάνω από δύο χιλιάδες κιλοβατώρες το τετράμηνο.

Να σημειωθεί πως στους πρώτους πελάτες της ELPEDISON Trading συμπεριλήφθησαν μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η Βιοχάλκο, η  Eurobank, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και βιομηχανικοί πελάτες, όπως η ΑΓΕΤ Ηρακλής. Επιστροφή Συνεντεύξεις και Παρουσιάσεις

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128 & 218.18.18128*

*Απλή αστική χρέωση
Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!