Ο Αξιόπιστος Εναλλακτικός Προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Προμήθεια Ενέργειας

Η ELPEDISON δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας ενέργειας, με Αριθμό Μητρώου Συμμετεχόντων 29ΧELPEDISONTR-G.

Από τις αρχές του 2010, λειτουργεί ως ο κορυφαίος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας σε επιχειρησιακούς πελάτες και από το 2011 και σε οικιακούς πελάτες-νοικοκυριά, αποτελώντας την αξιόπιστη λύση εναλλακτικού προμηθευτή στην ελληνική αγορά.

Ήδη μας εμπιστεύονται μία σειρά από μεγάλες και με υψηλή φήμη εταιρείες, βιομηχανίες και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, όπως από τον τομέα της βιομηχανίας χάλυβα, του τσιμέντου, από τον τραπεζικό κλάδο, την ξενοδοχειακή αγορά και τον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Ενδεικτικά, οι εταιρείες Eurobank, National Bank of Greece, Μαιευτήριο Λητώ, Lafarge, Mondelez, BOSCH, Ελληνικά Πετρέλαια, EKO, Public, Creta Farm, είναι μερικές μόνο από τις επιχειρήσεις, που έχουν επιλέξει την ELPEDISON ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, η ELPEDISON έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο από μικρότερου μεγέθους εταιρείες, από διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς της αγοράς καθώς και από χιλιάδες οικιακούς πελάτες - ιδιώτες.

Για την ELPEDISON, η αφοσίωση στον πελάτη και η δημιουργία δεσμών μαζί του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία της. Στόχος μας δεν είναι απλά η κάλυψη των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια του πελάτη, αλλά η διασφάλιση της δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων μαζί του, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής του και τον όγκο της κατανάλωσής του. Ως βάση για το «χτίσιμο» των σχέσεων μαζί του φροντίζουμε να είναι πάντα η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία και η ακεραιότητα.

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128 & 218.18.18128*

*Απλή αστική χρέωση
Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!
Video Call

Θέλετε να μιλήσετε με βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπό μας;

Πατήστε εδώ για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας!