Η Εμπειρία και η Τεχνογνωσία στην Ενέργεια συνενώνονται!

Ντορίνα Παπαδημητρίου

Ντορίνα ΠαπαδημητρίουΗ Ντορίνα Παπαδημητρίου είναι Διευθύντρια Νομικής Υποστήριξης Διεθνών Δραστηριοτήτων και Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (με διάκριση) του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών (LLM) στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει υπηρετήσει ως νομική σύμβουλος από το 1994 έως το 1998 στην Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου και από το 1998 και εντεύθεν στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει την νομική υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων (έρευνα και παραγωγή, μεταφορά, διύλιση, εμπορία και διάθεση υδρογονανθράκων), τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως συγχωνεύσεις και εξαγορές, κοινοπραξίες, έργα αγωγών μεταφοράς, διάθεση και εμπορία υδρογονανθράκων, έργα υποδομής και έργα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (μονάδων φυσικού αερίου και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας), καθώς και χειρισμό επίδικων υποθέσεων.

Επίσης, διατελεί μέλος Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!