Η Εμπειρία και η Τεχνογνωσία στην Ενέργεια συνενώνονται!

Marco Landoni

Marco Landoni Ο Marco Landoni γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1970. Είναι ο Διευθυντής Marketing της Edison στο Τμήμα Αγοράς Αερίου & Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Από αυτή τη θέση, εποπτεύει την ανάπτυξη της στρατηγικής εμπορικής προώθησης σε συνδυασμό με τους εταιρικούς στόχους μελετώντας οικονομικούς δείκτες, παρακολουθώντας τις αλλαγές στην προσφορά και τη ζήτηση, εντοπίζοντας πελάτες και τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τους ανάγκες και παρακολουθώντας τον ανταγωνισμό με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη νέων προσφορών, ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών τόσο για τα B2B όσο και για τα B2C τμήματα της ιταλικής αγοράς.

Ο Marco κατά το παρελθόν είχε αναλάβει τη Μονάδα της B2B Αγοράς έχοντας υπό την ευθύνη του όλες τις δραστηριότητες κατά την πώληση και μετά την πώληση στους τομείς της ηλεκτρικής ενέργειας και του αερίου οι οποίες προορίζονταν αποκλειστικά για τους μεσαίους ή τους μεγάλους Ιταλούς καταναλωτές.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Edison, εργάστηκε για 4 χρόνια στο Τμήμα Αερίου & Ηλεκτρικής Ενέργειας της ENI έχοντας υπό την ευθύνη του την παροχή Β2Β τεχνικών υπηρεσιών και λύσεων για τους παραγωγούς και τους καταναλωτές, ενώ εργάστηκε για 2 χρόνια και στη MR&D για την προώθηση, την έρευνα και την ανάπτυξη ηλεκτρικών συσκευών.

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!