Η Εμπειρία και η Τεχνογνωσία στην Ενέργεια συνενώνονται!

Roberto Cozzi

Roberto CozziO Roberto Cozzi είναι πτυχιούχος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Bocconi του Μιλάνου και Ορκωτός Λογιστής – Πιστοποιημένος Λογιστής Δημοσίου στην Ιταλία.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1994 στην εταιρεία Deloitte στο Μιλάνο, όπου ανέλαβε ανώτερη διοικητική θέση και ήταν υπεύθυνος για ελέγχους και συμβουλευτικές δραστηριότητες σε μεγάλους πολυεθνικούς βιομηχανικούς και χρηματοπιστωτικούς ομίλους. Ανέλαβε, επίσης, τη διαχείριση έργων μέσω Αρχικής Δημόσιας Προσφοράς (IPO).

Αφού εργάστηκε ως Υπεύθυνος Ενοποίησης Οικονομικών Καταστάσεων στην De Agostini, έναν μεγάλο ιταλικό όμιλο, το 2005 εντάχθηκε στο δυναμικό της Edison, όπου για δέκα χρόνια εργάστηκε ως Οικονομικός Διευθυντής του επιχειρηματικού τμήματος και του τμήματος προμήθειας φυσικού αερίου.

To 2015 προσλήφθηκε στην Edison International Holding, μια χρηματοπιστωτική θυγατρική του ομίλου Edison, ως Διευθύνων Σύμβουλος, αναλαμβάνοντας τη σύσταση της εταιρείας και την υλοποίηση χρηματοπιστωτικών δραστηριοτήτων για την εταιρεία και τις θυγατρικές της. Είναι, επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου διαφόρων θυγατρικών του ομίλου Edison.

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!