Η Εμπειρία και η Τεχνογνωσία στην Ενέργεια συνενώνονται!

Σπύρος Κιαρτζής

Σπύρος ΚιαρτζήςΟ Δρ. Σπύρος Κιαρτζής είναι Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Έλαβε το Δίπλωμα και παρουσίασε τη Διδακτορική Διατριβή του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής καθώς και το Πτυχίο του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA).

Μετά την αποφοίτησή του από το Πολυτεχνείο δραστηριοποιείται στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή τεχνικών έργων. Έχει διδάξει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και στο μεταπτυχιακό MSc in Energy Systems, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Από το 2001 εργάζεται στον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, όπου συμμετείχε σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Είναι Αντιπρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «Ενεργειακή Πύλου-Μεθώνης ΑΕ» ιδιοκτήτριας του ομώνυμου αιολικού πάρκου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΕ» και των θυγατρικών της. Κατά το παρελθόν διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου στη Βουλγαρία «ΕΚΟ Bulgaria EAD».

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shops

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Σαβ 8:00-21:00/ Κυρ 9:00-17:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 10:00-16:00/ Τρι-Πεμ-Παρ 10:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Για τα στοιχεία και το ωράριο του εκάστοτε σημείου εξυπηρέτησης, πατήστε εδώ.

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!