Κοιτάζοντας ψηλά, στοχεύοντας υψηλότερα, προς όφελος του τελικού πελάτη!

Το Όραμα και οι Αξίες μας

ΟΡΑΜΑ

Στην ELPEDISON, το όραμά μας είναι να είμαστε ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων. Να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που αφορά στους τομείς δραστηριοποίησής μας. Να «χτίζουμε» στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, μένοντας πιστοί στις πιο σημαντικές προτεραιότητές μας, το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ασφάλεια και την ακεραιότητα, την αριστεία. Επίσης, συνδέονται απόλυτα  με την αριστεία και την προσήλωση στον πελάτη, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας.

Στην ELPEDISON, θέλουμε να προκαλούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, θέτοντας πάντα υψηλότερους στόχους. Παράλληλα, διασφαλίζουμε ότι, σε κάθε περίπτωση, εκπληρώνουμε τις προτεραιότητές μας, οι οποίες είναι:
  • Η παραγωγή καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των πιο προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών
  • Η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας
  • Η υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων που μπορούν να συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες λειτουργούμε και εργαζόμαστε καθημερινά
  • Η επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών μας
  • Η υγιής και μακροπρόθεσμη εταιρική μας ανάπτυξη

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από το γεγονός ότι εργαζόμαστε στον τομέα και για τον τομέα της Ενέργειας. Συμμετέχουμε δηλαδή σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: εργαζόμαστε για τον ίδιο τον άνθρωπο, προωθώντας την οικονομική και κοινωνική ευημερία, αλλά και την ποιότητα ζωής, μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον για όλους, με επαρκή ενέργεια.

Η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στους πελάτες και συνεργάτες μας. Πραγματοποιούμε τους στόχους μας μέσα από την παροχή όλων των πλεονεκτημάτων μιας καθαρής, αποτελεσματικής, ασφαλούς και χαμηλού κόστους ενέργειας.

Είμαστε εδώ, για να
λύσουμε κάθε σας
απορία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Eξυπηρέτηση Πελατών

18128

Δευ-Παρ 8:00-21:00/Σαβ 9:00-15:00
customercare@elpedison.gr


Κατάστημα ELPEDISON

Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62 - Κηφισιά

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00


Σημεία Εξυπηρέτησης

Δευ-Τετ-Σαβ 9:00-15:00/Τρι-Πεμ-Παρ 9:00-21:00

Είμαστε στη διάθεσή σας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας?

Πατήστε εδώ, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας?

Mιλήστε μαζί μας ΤΩΡΑ!