Πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας 

Η ELPEDISON συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας και σας δίνει τη δυνατότητα να βγαίνετε κερδισμένοι με κάθε εξόφληση λογαριασμού Ηλεκτρικού Ρεύματος ή/και Φυσικού Αερίου!

Το πρόγραμμα Go For More της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης στην ελληνική αγορά, που σας επιβραβεύει όχι μόνο για τις συναλλαγές με κάρτες της Εθνικής αλλά για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα.

Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μεγαλύτερη επιβράβευση για εξόφληση λογαριασμού στην αγορά, καθώς εξοφλώντας τον οικιακό λογαριασμό Ηλεκτρικού Ρεύματος ή/και Φυσικού Αερίου της ELPEDISON με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, μέσω του προγράμματος Go For More κερδίζετε:

5% Επιβράβευση επί της αξίας του λογαριασμού Ηλεκτρικού Ρεύματος ή/και Φυσικού Αερίου, με χρήση πιστωτικής κάρτας σε Go For More πόντους
1% Επιβράβευση επί της αξίας του λογαριασμού Ηλεκτρικού Ρεύματος ή/και Φυσικού Αερίου, με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε Go For More πόντους

Η επιβράβευση πραγματοποιείται όταν η εξόφληση λογαριασμού γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:
• μέσω της ιστοσελίδας της ELPEDISON, με την υπηρεσία Online Πληρωμή Λογαριασμού
• μέσω της εφαρμογής myelpedison, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
• με πάγια εντολή μέσω της ιστοσελίδας της ELPEDISON, με την υπηρεσία «Διαχείριση πιστωτικών καρτών/Πάγιες Εντολές» ή μέσω της εφαρμογής myelpedison. Η επιβράβευση πραγματοποιείται, με χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας, σε κάθε (μηνιαία) χρέωση κάρτας και όχι στην ανάθεση της πάγιας.
• μέσω του livepay.gr
• με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα VISA ή MASTERCARD για πληρωμή στο δίκτυο καταστημάτων ELPEDISON.

Η απόδοση των Go For More πόντων θα πραγματοποιείται σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών.

Η επιβράβευση αφορά στο σύνολο του λογαριασμού και όχι μόνο στις χρεώσεις ενέργειας, επομένως περιλαμβάνει και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Αφορά στην εξόφληση οικιακών λογαριασμών για μετρητές Γ1/Γ1Ν και το μέγιστο μηνιαίο ποσό απόδοσης της επιβράβευσης είναι 300€ της αξίας του λογαριασμού. Δεν ισχύει η εξαργύρωση πόντων κατά την εξόφληση λογαριασμών. Η επιβράβευση δεν περιλαμβάνει την εξόφληση λογαριασμών επαγγελματικών μετρητών, την εξόφληση με επαγγελματική κάρτα, καθώς επίσης και την εξόφληση με χρέωση λογαριασμού χωρίς χρήση κάρτας.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Go For More εδώ.